Ehitusteenused

Sauna ja Mini Spa ehitamine algab.

Sauna ehituse hinnapakkumine: TASUTA

Sauna plaan

Kvaliteetne saun saab alguse Teie ideest.

Tehnilised omadused

Meie projektiosakonna spetsialistid pakuvad täieliku sauna ekspertiisi ja pakuvad Teile parimaid tehnilisi ja disainilahendusi oma tulevasele saunaruumile.

Paigaldus

Moodulsaunade puhul paigaldus kestab pikemalt 3 päeva! Tervikliku sauna puhul umbes 5-14 päeva!

Sauna ja Mini Spa ehitamine algab.

Sauna ehituse hinnapakkumine: TASUTA

Kujundus.

Meie suurt kogemust omavad spetsialistid pakuvad Sulle võimalikult hea tehnilise ja disainlahenduse Sinu tuleviku sauna jaoks, ning saadavad Sulle saunaprojekti plaani lühiaja jooksul.

Ehitamise aeg.

Sauna ehitamise aeg on umbes 5–14 päeva, sõltuvalt tööde mahust ja kokkuleppest.

Garantii.

Pakume 5 aastat garantiid meie ehitatud saunadele!

Garantii

Korraliku ja hästitoimiva sauna ehitamine spetsialistide abiga on mõistlik investeering. Kui kogu töö, vaev ja aeg rahasse arvestada, ei pruugi enda ehitatud saun odavam tulla. Info ja nõuannete kogumine, projekti joonistamine, materjalide otsimine, ehitus ja hilisemad võimalikud vigadeparandused võivad kujuneda kallimaks kui professionaalide töö. Meie oleme enda oskustes, kasutatavates materjalides ning tehnikas nii kindlad, et anname igale meie poolt ehitatud saunale 5-aastase garantii.

Eraisiku garantii

Ehitisele. Ehitisse püsivalt paigaldatud seadmetele (kerised, suitsutorud, aurugeneraatorid jm). Elektriseadmetele (v.a valgusallikad)

Garantii kehtivus

Ehitist ja seadmeid sihipäraselt ning heaperemehelikult kasutanud ja hooldanud kõiki paigaldatud seadmeid nõuetele vastavalt kasutanud ja hooldanud (kasutusjuhendid, tootjate nõuded) olete sõlminud garantiiperioodiks meiega hoolduskokkuleppe olete täitnud kokkuleppes kirjeldatud hoolduskohustust valitud paketi ulatuses Teil on alles garantiidokumendid Teil ei ole meie ees võlgnevusi.

Näidised.

Soome saun ECO

Soome saun OPTIMA

Soome saun PREMIUM

Infrapunasaun

Aurusaun

Sauna EXCLUSIVE

Soovid ehitada sauna?

Võta ühendust.

Vajadusel aitame ka nõustamisega!

Ehitusteenused.

    Ehitusosakonna kontaktid.

    Osamaksetega tasumine.