MEIST

Tere tulemast tõelise lõõgastuse ja täiusliku sauna maailma!

Kõik sai alguse praeguseks juba enam kui 25 aastat tagasi, kui kaks sõpra soovisid luua Eestis ainulaadse ettevõtte, kes hoolitseb rahva saunavajaduste eest A-st Z-ni. Kuna analooge polnud, oli vaja põhilised kategooriad ise välja mõelda. Järgnes aktiivne koostööpartnerite otsimine ja rahvusvaheliste messide külastamine ning juba paar aastat hiljem rajati Tallinna külje alla Saunaküla puhkekompleks.

Edasi laienes Saunamaailm kaupade ja saunaelamuste pakkumiselt juba saunade ja spaade projekteerimise ja ehitamiseni ning ühes interneti võidukäiguga avati e-pood Saunainteri brändi alt, et pakkuda tooteid üle terve Euroopa.

25 +

aastat kogemust

3000 +

tehtud projekti

5000 +

tootega e-pood

40 +

likmeline kogenud tiim

KES ME OLEME?

InterCom Group on olnud juba üle 25 aasta Baltikumi suurim saunatoodete ja -tarvikute importija ja turustaja. Pikaajaline kogemus on taganud juhtivate tootjate ja sadade tuhandete rahulolevate klientide usalduse.

Peamisteks asukohtadeks on Järve keskuses olev kauplus, Saunaküla (Kurvi tee 6) ja Lubiliiva tn. 12/1 asuvad kontor, ehitusosakond ning ladu.

Saunainteri veebipood

Saunainteri veebipoest leiad üle 5000 hoolikalt valitud toote, et luua just selline saun, millest alati unistanud oled. Meie veebipoest leiad kõik saunaks vajaliku, olgu tegu saunaentusiasti või oma ala professionaaliga. Kiiresti kuumenevad saunad, mis toodavad kvaliteetset auru; ainulaadsed materjalid; aksessuaarid, mis lisavad saunaruumile elegantsi ja hubasust… Kõik on olemas.

Saunamaailma eksperdid on Sulle igal sammul abiks sauna projekteerimise, ehitamise, renoveerimise ning hoolduse juures. Tallinna lähedal asuv Saunaküla pakub Sulle imelist võimalust argipäeva mured selja taha jätta ja koos pere, sõprade või kolleegidega männimetsa roheluses saunamõnusid nautida.

Meie partnerid

Meie valikus nii puu- kui ka elektrikerised suurtootjatelt HARVIA, Saunum, Tulikivi ja mitmed teised. Lisaks erinevad spaalahendused, valgustus, saunamööbel ja saunatarvikud – kõik tooted on olemas InterCom Groupi laos, valmis kiireks tarneks tänu partnerlusele juhtivate logistikafirmadega.

Tule Saunakülla!

Tule Saunakülla!

Sukeldu meie ainulaadsete puhkemajade hubasesse embusesse. Sind ootavad kuni 1000 a vanusest KELO puidust saunad, imelised grillivõimalused ja värskendavad basseinid. Igas majas on kõik vajalik, et veeta unustamatu õhtu sõprade, pere või kolleegide seltsis!

Intercom Group OÜ

Intercom Group OÜ

Lubiliiva 12/1, Tallinn, 11216 Eesti
+372 6 140 310
Reg. nr: 10113432
KMKR EE100342105

Oled saunamõnude nautimiseks valmis?

Võta meiega ühendust ning Saunamaailma eksperdid abistavad Sind igal sammul, et saaksid tulevikus just enda unistuste sauna nautida!