KÜPSISTE POLIITIKA

See Küpsiste Poliitika sai viimati uuendatud 27.06.2024 ja kehtib Euroopa Majanduspiirkonna ja Šveitsi kodanike ja püsivalt elavate isikute kohta.

Sissejuhatus

Meie veebisait, https://saunamaailm.ee (edaspidi: „veebisait“), kasutab küpsiseid ja muid seotud tehnoloogiaid (mugavuse huvides nimetatakse kõiki tehnoloogiaid „küpsisteks“). Küpsiseid paigutavad ka kolmandad osalised, kellega me oleme koostööd teinud. Allpool oleme teavitanud teid meie veebisaidil küpsiste kasutamisest.

Mis on küpsised?

Küpsis on väike lihtne fail, mis saadetakse koos selle veebisaidi lehtedega ja mille teie brauser salvestab teie arvuti või muu seadme kõvakettale. Seal salvestatud teave võib olla tagastatud meie serveritesse või asjaomaste kolmandate osaliste serveritesse järgmiste külastuste ajal.

Mis on skriptid?

Skript on programmi kood, mida kasutatakse meie veebisaidi nõuetekohase ja interaktiivse toimimise tagamiseks. See kood käivitatakse meie serveris või teie seadmes.

Mis on veebimärk?

Veebimärk (või pikslimärk) on väike, nähtamatu tekst või pilt veebisaidil, mida kasutatakse veebisaidi liikluse jälgimiseks. Selleks salvestatakse veebimärkide abil teatud teavet teie kohta.

Küpsised

5.1 Tehnilised või funktsionaalsed küpsised

Mõned küpsised tagavad, et veebisaidi teatud osad töötavad õigesti ja teie kasutajaeelistused jäävad meelde. Funktsionaalsete küpsiste abil muudame meie veebisaidi külastamise lihtsamaks. Nii ei pea te iga kord sama teavet uuesti sisestama, kui meie veebisaiti külastate, ja näiteks jäävad esemed teie ostukorvi, kuni olete need maksnud. Me võime neid küpsiseid paigutada ilma teie nõusolekuta.

5.2 Statistika küpsised

Kasutame statistika küpsiseid, et optimeerida veebisaidi kogemust meie kasutajatele. Nende statistika küpsiste abil saame ülevaate meie veebisaidi kasutamisest. Küsimme teie luba statistika küpsiste paigutamiseks.

5.3 Reklaami küpsised

Sellel veebisaidil kasutame reklaami küpsiseid, mis võimaldavad meil saada ülevaate kampaania tulemustest. See toimub profiili põhjal, mille loome teie käitumise põhjal aadressil https://saunakula.ee. Need küpsised seovad teid, kui veebisaidi külastajat, unikaalse ID-ga, kuid need küpsised ei profiili teie käitumist ja huve, et kuvada isikupärastatud reklaame.

5.4 Turundus/ Jälgimise küpsised

Turundus/ jälgimise küpsised on küpsised või muud kohalikud salvestusvormid, mida kasutatakse kasutajaprofiilide loomiseks reklaami kuvamiseks või kasutaja jälgimiseks sellel veebisaidil või mitmetel veebisaitidel sarnaste turunduslike eesmärkide jaoks. Kuna need küpsised on märgistatud kui jälgimis küpsised, küsime teie nõusolekut nende paigutamiseks.

5.5 Sotsiaalmeedia

Meie veebisaidil oleme sisaldanud Instagrami, Facebooki, WhatsAppi ja TikToki sisu, et edendada veebilehti (nt „meeldib“, „lisa“) või jagada (nt „tweet“) sotsiaalvõrgustikes nagu Instagram, Facebook, WhatsApp ja TikTok. See sisu on integreeritud koodiga, mis on saadud Instagramist, Facebookist, WhatsAppist ja TikTokist, ning paigutab küpsiseid. See sisu võib salvestada ja töödelda teatud teavet isikupärastatud reklaami jaoks.

Palun tutvuge nende sotsiaalvõrgustike privaatsuspoliitikaga (mis võib regulaarselt muutuda), et lugeda, mida nad teie (isikliku) andmetega teevad, mida nad töötlevad nende küpsiste abil. Saadud andmed on anonymiseeritud nii palju kui võimalik. Instagram, Facebook, WhatsApp ja TikTok asuvad Ameerika Ühendriikides.

Paigutatud küpsised
Elementor
Statistika (anonüümne)

Nõusolek teenusele Elementor
WordPress
Funktsionaalne

Nõusolek teenusele WordPress
Polylang
Funktsionaalne

Nõusolek teenusele Polylang
Burst Statistics
Statistika (anonüümne)

Nõusolek teenusele Burst Statistics
Active Campaign
Turundus

Nõusolek teenusele Active Campaign
Google Fonts
Turundus

Nõusolek teenusele Google Fonts
Google reCAPTCHA
Turundus

Nõusolek teenusele Google reCAPTCHA
Google Maps
Turundus

Nõusolek teenusele Google Maps
YouTube
Turundus

Nõusolek teenusele YouTube
Facebook
Turundus, Funktsionaalne

Nõusolek teenusele Facebook
WhatsApp
Funktsionaalne

Nõusolek teenusele WhatsApp
TikTok
Turundus, Funktsionaalne

Nõusolek teenusele TikTok
Muu
Eesmärk ootab uurimist

Nõusolek teenusele Muu

7. Nõusolek

Kui külastate meie veebisaiti esmakordselt, näitame teile hüpikakent, kus selgitame küpsiste kohta. Kui klõpsate „Nõustun“, annate meile nõusoleku kasutada kõiki küpsiseid ja pluginaid, nagu on kirjeldatud hüpikaknas ja käesolevas Küpsiste Poliitikas. Saate küpsiste kasutamise keelata oma brauseri kaudu, kuid palun pange tähele, et meie veebisait ei pruugi enam korralikult toimida.

8. Küpsiste lubamine/ keelamine ja kustutamine

Saate kasutada oma internetibrauserit küpsiste automaatseks või käsitsi kustutamiseks. Samuti saate määrata, et teatud küpsiseid ei paigutataks. Teine võimalus on muuta oma internetibrauseri seadeid nii, et igal korral, kui küpsis paigutatakse, saate teate. Täiendava teabe saamiseks nende valikute kohta, palun vaadake oma brauseri abiosa juhiseid.

Palun pange tähele, et meie veebisait ei pruugi korralikult töötada, kui kõik küpsised on keelatud. Kui kustutate küpsised oma brauserist, paigutatakse need uuesti pärast teie nõusolekut, kui külastate meie veebisaiti uuesti.

Teie õigused isikuandmete osas
Teil on järgmised õigused seoses teie isikuandmetega:
Teil on õigus teada, miks teie isikuandmeid vajatakse, mida nendega tehakse ja kui kaua neid säilitatakse.
Õigus juurdepääsule: teil on õigus tutvuda teie isikuandmetega, mis meile on teada.
Õigus parandamisele: teil on õigus täiendada, parandada, kustutada või blokeerida oma isikuandmeid igal ajal.
Kui olete andnud meile nõusoleku teie andmete töötlemiseks, on teil õigus see nõusolek tagasi võtta ja oma isikuandmed kustutada.
Õigus andmete ülekandmisele: teil on õigus nõuda kõikide oma isikuandmete saamist vastutavast isikust ja edastada need täielikult teisele vastutavale isikule.
Õigus vastuväidete esitamiseks: võite esitada vastuväite teie andmete töötlemise kohta. Me järgime seda, kui töötlemiseks pole õigustatud põhjusi.
Neid õigusi teostamiseks palun võtke meiega ühendust. Palun vaadake allpool olevate kontaktandmete kohta. Kui teil on kaebusi selle kohta, kuidas me teie andmeid käsitleme, tahaksime sellest teada, kuid teil on ka õigus esitada kaebus järelevalveasutusele (Andmekaitseamet).

Kontaktandmed

Küsimuste ja/või kommentaaride korral meie Küpsiste Poliitika ja selle avalduse kohta, palun võtke meiega ühendust järgmiste kontaktandmete kaudu:
Intercom Group OÜ
Lubiliiva 12/1, Tallinn, Harjumaa, Eesti
Veebisait: https://saunamaailm.ee
E-post: info@saunamaailm.ee
Telefon: +372 6140 310

Oled saunamõnude nautimiseks valmis?

Võta meiega ühendust ning Saunamaailma eksperdid abistavad Sind igal sammul, et saaksid tulevikus just enda unistuste sauna nautida!